Nadat ik een opleiding genoten heb op de hotelschool 'Ter Groene Poorte' in Brugge,

probeerde ik zoveel mogelijk ervaring op te doen in de horeca sector.

Mijn passie voor koken werd steeds groter en groter.

Mijn droom om als kind mijn eigen zaak te kunnen starten is dan ook uitgekomen en zo is LiriCe ontstaan.

Ik ben nog steeds tewerkgesteld in een professionele keuken, maar koos er voor om momenteel in bijberoep voor u te komen koken.

Ons doel is om de passie voor smaken en lekker eten door te geven aan de klant.

Vanaf nu hoeft u niet steeds meer op restaurant , wij brengen het restaurant naar u thuis!

 

Wij werken volledig op maat van onze klant. 

Wij komen graag langs om met u te bespreken wat uw wensen en/of voorkeuren zijn , hierna wordt een persoonlijke offerte opgemaakt. 

Wij vinden het zeer belangrijk dat iedereen kan meegenieten van een heerlijke maaltijd. Naar aanleiding hiervan hebben wij dan ook beslist een opleiding te volgen om zo veel mogelijk rekening te kunnen houden met de allergieën en/of allergenen van de klant.

Zo zijn we zeker dat er geen risico's zijn verbonden aan de maaltijden die we serveren.

 

Al uw wensen zijn belangrijk voor ons,  wij streven dan ook  naar een volledig zorgeloze  avond.

Had u graag bediening gewenst, dan is dit zeker ook geen probleem!

 

Had u liever een buffet , broodjeslunch of afhaalmaaltijd gewenst, dan kan dit zeker ook!

De bestelde maaltijden worden steeds geleverd door ons.

 

Zo biedt LiriCe u alles wat u maar kan bedenken als traiteur!